Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Elektroninė knyga Kaip prailginti seksą

Prekės ženklas: Fantazijos.lt
14 atsiliepimų
4.64 14
14.48 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Kiekvieną kartą pradėję lytinį aktą, už minutėlės esate pasiruošę baigti? Visa tai verčia itin nemaloniai jaustis? Mylimoji atrodo nustebusi, tačiau primygtinai teigia, kad viskas gerai ir dėl to jaudintis tikrai nereikėtų. Nepaisant to, jaučiate nusivylimą mylimosios širdyje ir nebylius ilgesnio lytinio akto lūkesčius. Dar blogiau, jei mylimoji suvaidina orgazmą ir teigia, jog jūs esate nuostabus. Tai žemina jūsų vyriškumą ir mažina pasitikėjimą savo jėgomis?

Atsikratykite priešlaikinės ejakuliacijos problemos su šia elektronine knyga! Tai ne migloti receptai, o aiški ir kiekvienam suprantama instrukcija, kaip savo ištvermę pailginti 3-5 kartus!

Jeigu knyga jums nepadės- taikoma 100% pinigų grąžinimo garantija!

Pirmalaikė ejakuliacija gali sugriauti jūsų seksualinį gyvenimą, sumažinti pasitikėjimą savo jėgomis. Tai ne tik opi problema miegamajame, tačiau taip pat gali paveikti asmeninius tarpusavio santykius, santuoką. Apklausos rezultatai byloja, jog net 80% moterų buvo neištikimos, dėl to, kad partneris nesugebėjo patenkinti jų intymius poreikius ir ejakuliuodavo per anksti.

Šioje knygoje Jūs atrasite patikrintus patarimus, kaip kontroliuoti savo kūną, protą, hormonus. Kaip visiems laikams atsikratyti priešlaikinės ejakuliacijos! Pirmuosius rezultatus pastebėsite jau po mėnesio naudojantis šia metodika!

Seksas- geriausias dalykas pasaulyje. Todėl tiek jūs, tiek mylimoji nusipelnėte džiaugtis pilnaverčiu seksualiniu gyvenimu. Atminkite, ši problema neišsispręs savaime, ją išspręsti galite tik jūs. Pagalvokite apie nepamirštamą seksualinę patirtį, kurią galėsite suteikti partnerei, būtent dėl to verta stengtis iš visų jėgų.
Daugiau nevengsite ir nebijosite fizinio artumo su moterimi, nesijaudinsite dėl ne tinkamos atlikimo technikos ar kitų, iki šiol kankinusių baimių. Sugrįš pasitikėjimas savo jėgomis, džiaugsitės nepriekaištingais lytiniais santykiais ir mylimosios šypsena.

Milijonai vyrų naudojasi šia metodika! Prisijunk prie jų ir tu!

Pirkdami knygą, pasirinkite atsiėmimą parduotuvėje Vilniuje ir nurodykite teisingą savo el. paštą. Knygą atsiųsime nurodytu el. paštu, gavę apmokėjimą už ją.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Labai gera knyga. Galima rasti tikrai labai daug gerų patarimų, taip pratimų, kurie padeda prailginti seksą. Man tikrai padėjo ši knyga pažvelgti iš kitos pusės, tad rekomenduoju ir manau, kad liksite nenusivylę kaip ir aš.
      Akatauskas
    • Geri
      edgaras
    • Varomas merginos i lova tai panaudojau
      bybys
    • Super
      aivaras
    • Matosi, kad rase knyga tikrai ismanantis zmogus, ne tai kad kvailos info is zurnalu pririnkta. Mano geriausi atsiliepimai, labai pagelbejo.
      Zanas
    • naudingiausia gyvenime perskaityta knyga
      nikolajus
    • super knyga, spaudziu ranka jos autoriui ir mielai alaus pastatyciau!
      Elfas
    • Labai idomi vieta apie "Tarpvietės raumenų treniruotės" nes jegiu nenori, kad drauge suprastu, kad triukus darai, nes su kvepavimu, tai gali matyti, kad kvepuoji keistai. nesigailiu, kad pirkau, bet dar meistru irgi netapau, reiks treniruotis
      Skaites
    • pagerinau stipriai lovos reikalus ir panasu, kad situacija tik geres, aciukas!
      Meilutis
    • knyga pakeitusi mano poziuri i seksa
      Ernis
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.