Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Odeco triušiukas Nuostabusis (žalias)

4 atsiliepimai
4.62 4
57.63 € 40.34 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Triušiukas Nuostabusis - inovatyvus, modernus, funkcionalus, estetiškai atrodantis ir elegantiškas vibratorius, skirtas du-viename malonumui. Klasikinės formos pagrindas tvirtas, glotnus ir aptakus, vos vos lenktas, galiukas platėjantis. Prie jo pritvirtinta atšaka klitoriui, kuri atrodo lyg pumpuras, su smailia galūnėle, intensyviam klitorio stimuliavimui.

Savybės: aptakus, stilingas ir kompaktiškas. Itin galingas, tačiau tylus. Atsparus vandeniui (nenardinant).

Stimuliacija: klitorio, vaginalinė (tinkama G taškui).

Pagamintas iš 100% saugaus ir kokybiško silikono bei ABS plastiko.

Paviršius: valdymo dalis blizgi, pats vibratorius matinis.

Dydis: 198 mm bendras ilgis, 32 mm skersmuo plačiausioje vietoje. Įsiskverbimo ilgis 110 mm.

Svoris: apie 300 g.

Spalva: rožinė.

Vibracija: 4 vibracijos ir 3 pulsacijos nustatymai.

Valdymas: 3 mygtukai. Vidurinis - įjungimas/išjungimas, palaikius 3s. Mygtukai su - ir + reguliuoja vibracijos/pulsacijos parinktis. Su LED apšvietimu.

Skleidžiamas garsas: < 49 dB.

Baterijos: 2 AAA (nepridedamos)

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Veikia tobulai, nepriekaistingai stimuliuoja klitoriu, vibracijos rezimu uztektinai. Inovatyvus dizainas sio zaisliuko. Beje, noriu pagirti ir uz aptarnavima, saunuoliai, kad kiekvienam klientui skiriate didziuli demesi :)
      Lukrecija
    • Ir g taska randa ir klitoriu papildomai stimuliuoja, liuks. Dizainas labai nepriekaistingas. Vibracijos ir pulsacijos rezimu pakankamai :) Kitaip tariant esu patenkint tiek preke, tiek aptarnavimu.
      Sangaile
    • Minkstutis labai, savo funkcijas atlieka nepriekaistingai jau ne vienerius metus :)
      Evelina
    • G taska labai gerai paliecia ir vibracijos funkcijos tikrai isskirtines
      Rita
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.