Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Simfonija (rausvas)

Prekės ženklas: Close2You
2 atsiliepimai
5.00 2
54.74 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Vibratorius Simfonija - formos ir tobulų funkcijų šedevras. Vibratorius dėl savo formos skirtas tiek vaginaliniams, tiek analiniams žaidimams - užsilenkianti siaurėjanti forma lengvai įsiskverbs ir padės pajusti didžiulį malonumą.  Idealus išlenkimas leidžia pasiekti kiekvieną erogeninį tašką. Tinka norint patirti malonumą vienam, tačiau kuo puikiausiai pasitarnaus ir užsiimant intymiais žaidimais dviese.

Vibravimo kontrolė yra lengvai valdoma - 8 vibravimo intensyvumo režimai, valdomi vos vienu paspaudimu. 19 cm ilgio, 1,5-4 cm skersmens. Neperšlampamas, todėl galima naudoti ir mėgaujantis ekstaze duše ar vonioje (nardinti negalima). Ypatingai tylus veikimas.

Baterijos: 2AAA.

Komplektacijoje pridedama: pakelis - servetėlės žaisliukų valymui, knygutė - naudojimosi instrukcija, varpos žiedas Alyvinis Rojus, medžiaginis maišelis vibratoriaus laikymui, lubrikantas Glissando (7,5 ml), 2AAA baterijos.

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Pats geriausias mano turetas vibratorius!
      Inesa
    • Geriausias is musu kada turetu vibratoriu. Puikiai tinka izanginiams zaidimams ir kai mylimojo nera namie ;)
      Asta ir Jaunius
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.