Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Adam & Eve masažuoklis

1 atsiliepimas
5.00 1
54.74 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Adam & Eve masažuoklis universalus, tinkamas viso kūno masažams. Sukurtas specialiai išrankiausiems klientams, žinantiems, ko nori, vertinantiems kokybę ir ilgaamžiškumą, klasikinį dizainą ir efektyvumą.

  • pagrindinė paskirtis: klitorio stimuliavimas;
  • stipri dviejų greičių vibracija;
  • ilga rankena (pagrindas) patogesniam naudojimuisi;
  • veikia maitindamasis iš elektros tinklo (laidas siekia 1,5 m), pamirškite baterijas;
  • masažuoklio galvutė lanksti, minkšta ir švelni, apvali;

Klasikinis, galingas, bet tylus masažuoklis tinkamas tiek vyrams, tiek moterims, tačiau labiausiai pritaikytas moterims, sunkiai patiriančioms orgazmą. Unikali vibratoriaus forma intensyviai stimuliuoja ne tik klitorių, bet ir lytines lūpas, suteikdama nepakartojamą, niekada nepatirtą malonumą.

Bendras masažuoklio ilgis: 31 cm. Galvutės ilgis: 5,5 cm. Galvutės skersmuo: 5 cm.

Naudojimas: įjunkite į elektros tinklą, pasirinkite norimą vibracijos intensyvumą, masažuokite visą kūną arba norimą vietą. Tinkamas meilės įžangoms.

Rekomenduojame: masažuojant klitorių naudokite lubrikantus.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • per 30 min 3 orgazm. nėr blogai, verta :)
      dzulija
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.