Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Bull Power kremas vyrams (30ml)

Prekės ženklas: Cobeco
9 atsiliepimai
5.00 9
16.95 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Bull Power kremas vyrams yra skirtas atidėti orgazmui. Priešlaikinė ejakuliacija vargina daugiau nei 60% vyrų, dėl to partnerės lieka nepasitenkinusios, o vyrai praranda pasitikėjimą savimi. Jums į pagalbą skuba Bull Power kremas, kuris užkirs kelią priešlaikinei ejakuliacijai, prailgindamas lytinį aktą ir dovanodamas abiems partneriams dar daugiau malonumo. Norite žinoti, ar labai veiksmingas šis kremas? Būsite nustebinti. Bull Power pajėgus suvaldyti spermos išsiveržimą 30min. Kaip tai veikia? Bull Power veikia kaip vietinis anestetikas - žolių ekstraktų derinys natūraliu būdu sumažina erogeninių zonų jautrumą. Užtepkite nedidelį kiekį kremo ant jautriausių varpos zonų, palaukite 15 minučių ir mėgaukitės ilgesniais lytiniais aktais.

Kiekis: 30ml.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Veikia, grisiu pirkti dar, sugrazino pasitikejima savimi.
      Tomas
    • Labai veiksmingas, nustebino, kad uz tokia kaina galima sulaukti tokio poveikio.
      Edvinas
    • Padejo vyrui.
      Vida
    • labai veiksmingas, vertinu puikiai
      edvardas
    • Labai geras!
      Lelija
    • Tikrai geras tepaliukas. Suteikia daugiau pasitikėjimo savimi.
      Gediminas
    • Sveiki, Eva,

      Kremas kenksmingas nėra. Vis dėlto, jį užtepus reikia palaukti 15min., kad gerai įsigertų, o tuomet galima mylėtis, daryti oralinį ir t.t.. Tačiau, kadangi burnoje yra skonio receptoriai, negalime garantuoti, kad nesijaustų joks skonis.
      prekes.suaugusiems.lt
    • Sveiki. Ar galima oralini atlikineti, jei vyras jo uzsitepes? Ta prasme ar jis kenksmingas jei jo pateks i burna?
      Eva
    • veiksmingas tepaliukas. Ir pats geriau jautiesi, kai ilgiau gali nebaigti!
      Germanas
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.