Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Būti moterimi be tabu

1 atsiliepimas
5.00 1
9.90 € 4.83 €
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Ši knyga skirta moterims, siekiančioms suprasti savo kūno poreikius ir išsivaduoti iš vidinės graužaties/nepasitenkinimo savo seksualumu.  Ginekologė, medicinos mokslų daktarė ir seksologijos ekspertė Verena Breitenbach šią knygą skiria sekso klausimams ir moterų problemoms.

Autorė, dirbanti konsultacijose sekso klausimais, bendradarbiaujanti daugelyje žurnalų ir turinti didžiulę darbo patirtį, atsižvelgdama į šiuolaikinį itin pasikeitusį požiūrį į lytinius santykius ir į lyčių vaidmenį apibūdina šią sritį pirmiausia iš psichologinio taško (kaip kalbėti su vyru apie seksą, kuo galima pasidalinti su drauge, o ką reikėtų nutylėti, pavydas, požiūris į vaikus, vyresnio amžiaus žmonių seksas), aptaria moralinius aspektus (sekso vietos – lėktuve, mažam automobilyje ar vis dėlto lovoje, nešvankūs pokalbiai,) gilinasi į fiziologiją (hormonai ir jų poveikis, kodėl geismas teigiamai veikia visą moters organizmą, aptaria ligas ir kaip jas įveikti...).

V. Breitenbach labai gyva, nesudėtinga kalba šneka apie pačias slapčiausias temas pateikdama daug patarimų ir pavyzdžių iš savo praktikos.

Ji kalba ne tik apie erogenines zonas, kvapų vaidmenį, pozas arba G tašką, bet ir apie sadomazochizmą, sekso žaisliukus, svingerių klubus ir nurodo pavojus ir leistinumo zonas. Knyga labai išsami ir nepaprastai įdomi, labai reikalinga. Esu tikra, kad ji ras daugybę skaitytojų - ne tik moterų, bet ir vyrų.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Buvo įdomi knygutė. Manau kiekvienai moteriai naudinga tokią pasiskaityti.
      Ernesta
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.