Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Dezinfekavimo aparatas Wavecare

0 atsiliepimų
52.50 € 19.00 €
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Naujiena sekso žaisliukų srityje! Dezinfekavomo aparatas, kuris ultravioletinių spindulių (UV-C) pagalba veiksmingai panaikina arba nukenksmina 99,9% virusų ir bakterijų, kurias galima aptikti ant erotinių žaislų. UV-C šviesos technologija yra vienas iš efektyviausių ir plačiai naudojamų dezinfekcijos priemonių ligoninėse arba medicinos laboratorijose. Wavecare yra diskretiškas, kompaktiškas, todėl gali būti naudojamas namuose arba pasiimamas kartu į kelionę. Lithium-Ion pakraunama baterija, po vieno įkrovimo atlieka 50 dezinfekavimų. Dezinfekavimas trunka apie 2 minutes, po to aparatas automatiškai išsijungia. Šis būdas kur kas efektyvesnis nei antibakterinės servėtėlės ar purškikliai, kadangi su šiuo prietaisu ultravioletiniai spinduliai prasiskverbia kur kas giliau, dezinfekuoja net menkiausius įtrūkimus. 

Medžiaga: plastikas

Spalva: balta

Įkraunamas

Svoris: 0,432 g

Matmenys:

išorė -  235 x 100 x 65 mm

vidus - 230 x 98 x 55 mm

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.