Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Maisto papildas EROpharm Guarana (30ml)

Prekės ženklas: Joydivision
3 atsiliepimai
4.50 3
23.14 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Pamiršote, kas yra aistra? Ką reiškia geisti ir mėgautis malonumais? Atraskite Guarana lašiukų paslaptį. Nauji pojūčiai laukia Jūsų!

Naudojimas: 3 kartus per dieną išgerkite po 1/2 arbatinio šaukštelio lašiukų (2ml). Didžiausia galima dienos dozė - 6ml. Neviršykite nurodytos normos.

Maisto papildas vartojamas reguliariai.

Tinkama: Jam ir Jai.

Laikymo sąlygos: kambario temperatūroje, venkite drėgmės. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Kiekis: 30 ml.

Pagaminta Vokietijoje.

Grynasis kiekis: 30 ml. Sudėtis: karbohidratas, makos ekstraktas, guaranos ekstraktas, Schisandra ekstraktas,vitaminas E, vitaminas C. 6 ml yra:

Sudėtis

Kiekis

RPN*

Karbohidratas

0,6 g

N/A

Makos ekstraktas

108 mg

N/A

Guaranos ekstraktas

30 mg

N/A

Schisandra ekstraktas

6 mg

N/A

Vitaminas C

22, 4 mg

28 %

Vitaminas E

7,5 mg

21 %

 

RPN* - Rek. paros norma. Vartojimo būdas: gerti 3 kartus per dieną po 2 ml (maždaug pusė arbatinio šaukštelio). Taip pat galima pilti į gėrimą. Geriausia iki: žr. pakuotės šone. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Šis maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Nevartoti esant padidėjusiam jautrumui papildo sudėtinėms dalims. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Gamintojas: „Joy division“, Rudolf-Diesel-Weg, 30419 Hannover, Vokietija. Importuotojas: UAB „INTERVERSUS“, Pramonės g. 97, Vilnius.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Ir man sie patinka, isbandziau keleta rusiu, taciau sie geriausi.
      Paulius
    • man suveikia per 10 min, visada perku tik situos
      stepas
    • Puikiai veikiantis lasiukai! Perku juos jau ne pirma karta ir man jie patinka, nes veikia is karto
      gundanti
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.