Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Falo imitatorius Šūvis

Prekės ženklas: You2toys
0 atsiliepimų
19.95 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Falo imitacija (dildo) Šūvis yra kūno spalvos, natūralios varpos formos ir venų raštu, su galimybe ejakuliuoti. Tiesiog pripilkite norimo skysčio, mėgaukitės laukine aistra ir baikite kartu! Orgazmo metu iš falo imitacijos išbėgęs skystis suteiks dar daugiau malonumo. 21cm ilgio ir 3,5-4cm skersmens pasidžiavimas jau laukia Jūsų!

Šią prekę jau išbandė Suaugusiems.lt prekių testuotoja​ Marina > >

"Kokybiškas, paprastas, tikroviškos išvaizdos ir dydžio, su skysčiuo išsiveržimo funkcija. Anksčiau, kažkodėl, nekreipdavau dėmesio į šia prekių kategoriją. Tikriausiai nesupratau kaip jais pasinaudoti pačiai, bet tai ką patyriau iš esmės pakeitė mano požiūrį.".

Visą apžvalgą rasite čia:

 

http://www.suaugusiems.lt/straipsniai/erotiniu-zaislu-testuotojai/seksas-trise-tu-jis-ir-dildo-3809/

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.