Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Falo imitatorius Floris

Prekės ženklas: RÉEL
1 atsiliepimas
5.00 1
79.90 € 39.95 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Itin tikroviškas falo imitatorius, pagamintas iš „natūralios odos“, turintis specialų pagrindą. Jo ilgis 19 cm, skersmuo 3,8 cm, kūno spalvos. Specialus penio pagrindas sukurtas tam, kad būtų patogu jį pritvirtinti prie įvairių paviršių: stalo, kėdės, vonios, grindų. Tuomet atlaisvinę rankas, norimais judesiais galėsite pasinerti į savo fantazijas. Floris minkštas, slidus ir švelnus, todėl malonumo su juo tikrai netruks, tačiau siekiant dar geresnio efekto patariame naudoti lubrikantą.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Labai kokybiškas falas. Kai lieti, tai kaip tikras. Minkštas, lankstus, slidus ir tobula naudoti.
      Evelina
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.