Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Fleshlight Jessica Drake makštis

Prekės ženklas: Fleshlight
0 atsiliepimų
79.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Fleshlight masturbatorius Jessica Drake vagina yra sukurtas pagal pornografinių filmų žvaigždės anatomiją.

Seko žaislas pagamintas iš ypatingai realistiškos, minkštos, lanksčios bei kokybiškos fleshlight medžiagos.Tobulai atkuriantis visus makšties pojūčius, leis vyrui pajausti neapsakomą malonumą. Lankstus, patikimas,  pagamintas iš odos imitacijos. Lengva valyti ir prižiūrėti.

Visiškai saugus gaminys, netoksiškas, sudėtyje nėra kenksmingų ftalatų. Prieš naudodami išimkite formą palaikančią lazdelę iš Fleshlight vidaus.

Skersmuo: 0,7-1,9 cm
Ilgis: 25,4 cm

Kartu su visais Fleshlight gaminiais rekomenduojame naudoti Fleshlight priežiūros pudrą.

Rinkitės tik vandens pagrindo lubrikantus.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.