Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Fleshlight Treniruotė ištvermei rinkinys

Prekės ženklas: Fleshlight
1 atsiliepimas
5.00 1
108.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Puikus Fleshlight rinkinys, kurį įsigijus iš karto turėsite viską, ko Jums reikia. Jame yra:

  • Fleshlight Treniruotė ištvermei - išskirtinio dizaino masturbatorius, sukurtas atkartoti kuo natūralesnius pojūčius.  Real Feel Super Skin gaminys, su specialia vidaus tekstūra, pritaikytas intensyviausiai ir maloniausiai treniruotei. Kanalo skersmuo: 1cm; bendras ilgis: 25,4cm.
  • Fleshlight vandens pagrindo lubrikantas, specialiai sukurtas naudoti su visais šios firmos gaminiais, taip tausojant medžiagą ir stiprinant pojūčius masturbacijos metu. Tūris: 100 ml.
  • Fleshlight antibakterinis sekso žaisliukų valiklis, kuris apsaugos masturbatorių nuo mikrobų. Tūris: 100 ml.
  • Fleshlight priežiūros pudra sukurta specialiai Fleshlight gaminių ilgaamžiškumui užtikrinti. Ji puikiai atnaujina/atkuria/išlaiko gaminio minkštumą ir švelnumą. Pagaminta iš 100% kukurūzų krakmolo. Kiekis: 118ml.
  • Fleshlight dušo laikiklis - šio aksesuaro dėka masturbatorių galėsite prisitvirtinti vonioje ar duše ant sienos ir perkelti treniruotes į daug drėgnesnę aplinką.

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Aukščiausia kokybė, pojūtids labai malonus. PAdeda prailginti sekso laiką su partnere.
      Artūras
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.