Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Įkraunamas vibratorius Paul & Paulina

Prekės ženklas: Fun factory
1 atsiliepimas
4.50 1
95.28 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Įkraunamas vibratorius, žavintis savo dizainu ir išskirtinėmis savybėmis. Šilkinis paviršius ir banguota tekstūra suteikia nepakartojamai jaudinančią skverbtį. Vibratorius skirtas G taško, klitorio, anuso ar kitų erogeninių zonų stimuliacijai. Šis žaisliukas turi dvigubą tikslą - patenkinti abu partnerius. Kaip tai veikia? Kai Paul masažuoja G tašką, Paulina audringai stimuliuoja klitorį ir anusą, tačiau jis gali būti naudojamas ir atvirkščiai. Jeigu Paul stimuliuoja analinę angą - Paulina užtikrina jam saugią skverbtį.  Pagrindo ir atšakėlės galai sulenkti, kad Jūs jaustumėte dar didesnę ekstazę. Puiki komanda ir neapsakomai malonūs pojūčiai. 5 vibracijos intensyvumai ir 4 vibracijos ritmai, tereikia išsirinkti patį maloniausią. Visiškai atsparus vandeniui, todėl galėsite mėgautis erotiniais žaidimais sausumoje ir po vandeniu. Kilpinė rankena, padėsianti lengviau ir patogiau manevruoti, ieškant palaimos viršūnės. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. 

Fun Factory - viena pirmaujančių sekso žaislų gamintojų Europoje, garsėjanti prekių kokybe ir elegancija.

Pagaminta Vokietijoje

Medžiaga: 100% medicininis silikonas

Ilgis: 22,1 cm

Skersmuo: 4,1 cm

Vibracija: 5 intensyvumai / 4 ritmai

Įkraunamas (įkroviklis pridedamas)

Spalva: rožinė

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Tai pirmasis mano žaisliukas. Rinkausi ilgokai ir apsistojau ties šiuo, nes sužavėjo dizainas, kainos ir kokybės (Fun Factory žasiliukų kokybė viena geriausių)santykis ir man svarbu buvo, kad įkraunamas, kad nereiktų žaisti su tomis baterijomis. Žaisliuku likau tikrai labai patenkinta, labai patogus naudoti (rankena patogi) tiek vienai, tiek kartu su vyru, na ir malonumas neapsakomas :) Tikrai vertas dėmesio
      Laura
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.