Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Juodas botagas stikline rankena Šešėlis

0 atsiliepimų
76.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Tai ypatingai originalus ir puošnus dizainerių sukurtas botagas išskirtiniams klientams. Jo rankena pagaminta iš aukštos kokybės stiklo ir gali būti naudojama kaip falo imitatorius su papildoma rutuliukų stimuliacija. Žaismingumo suteikia augalinius motyvus primenantis rankenos galiukas - grublėtas burbulas - egzotiško augalo pumpuras. Priverskite partnerį aikčioti iš malonumo, švelniai suduodami puokšte plonų odos juostelių. Kiekvienas botagas supakuotas dailioje dėžutėje su magnetu, tad Jums nebereikės rūpintis papildomu dovanos įpakavimu.

Matmenys: rankena - 4x19 cm
botagas 50 cm 
Medžiaga: stiklas, oda
Spalva: juoda

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.