Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Elektroninė knyga Kaip suvilioti moteris internete

Prekės ženklas: Fantazijos.lt
0 atsiliepimų
14.48 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Esate prisijungęs prie vieno ar net kelių pažinčių tinklapio, tačiau vis nepavyksta pažinčių užbaigti seksu? Ši elektroninė knyga - tai išbandyta ir veikianti moterų viliojimo strategija.

Ar žinojote, kad moteris vos pamačiusios Jūsų anketą, nusprendžia, ar norėtų su Jumis susitikti, o keli netinkami laiškai gali sumažinti tikimybę pasimylėti su ja iki 0%. Tad kam naikinti savo šansus, jei naudodamiesi šia išsamia knyga galite išnaudoti kiekvieną galimybę.

Rašant knygą autorius atliko begalę eksperimentų: pradedant nuo geidžiamiausiojo anketos įvaizdžio, baigiant paskutiniais moters nuginklavimo žavumu patarimais. Autorius garantuoja, kad perskaitę šią knygą ir naudodami joje pateiktas strategijas, Jūs sukursite tokio vyro įspūdį, apie kurį kalbėdamos moterys ištaria frazę "atsiduočiau nedraugavusi".

Dažniausiai moteris, vos prisijungusi prie pažinčių portalo yra tiesiog atakuojama keliomis dešimtimis laiškų, tad knygoje sužinosite jų žaidimo taisykles. Knygoje bus aptarta: kaip turi atrodyti Jūsų anketa, kokias žinutes rašyti ir kaip išsiskirti, kaip bendrauti telefonu, kaip bendrauti susitikus, kad reiktų kuo mažiau pastangų maksimaliam rezultatui.

Pirkdami knygą, pasirinkite atsiėmimą parduotuvėje Vilniuje ir nurodykite teisingą savo el. paštą. Knygą atsiųsime nurodytu el. paštu, gavę apmokėjimą už ją.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.