Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

LELO Botagėlis Prabanga (juodas)

Prekės ženklas: Lelo
0 atsiliepimų
44.90 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

LELO botagėlis Prabanga yra pagamintas iš verstos karvės odos. Dailaus dizaino, klasikinės juodos spalvos. Puikiai derės prie švelnios plunksnos kutenimui ir akių raiščio. Įneškite naujovių į savo intymų gyvenimą! Švelnus pliaukštelėjimas įžiebs kibirkščiuojančią aistrą.

Ištikimiems LELO gaminių gerbėjams, išbandžiusiems ir pamėgusiems aukščiausios kokybės LELO vibratorius, lubrikantus, šis botagėlis bus puiki dovana.

Ilgis: 215mm ± 5mm juostelės, 145mm ±0.5 mm rankena; bendras ilgis 360mm.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.