Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

LELO SMART WAND masažuoklis - Medium (juodas)

Prekės ženklas: Lelo
2 atsiliepimai
2.50 2
148.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Atsipalaiduokite ir mėgaukitės aukštos kokybės erotiniu masažuokliu. Jis belaidis, todėl galėsite naudoti kur norite ir kada norite. Šis sekso žaislas puikiai atpalaiduoja kojų, rankų, pečių ir kaklo raumenis. Novatoriška žaislo technologija sukurta taip, kad imituotų realaus masažo pojūčius. Masažuoklis visiškai atsparus vandeniui, todėl gali būti naudojamas vonioje bei duše, lengvai plaunamas. Įkraunamas (gali būti naudojamas iki 2 valandų), turi 8 atskirus masažo modelius, kurie Jums suteiks neapsakomą palaimą.  

Medžiaga: silikonas / ABS

Dydis: 22 x 5,8 x 4,3 cm

Svoris: 155 g

Baterija: Li-lon 500 mAh 3.7 V

Įkrovimas: 2 valandos

Naudojimo laikas: iki 2 valandų

Didžiausias garsas: <50dB

Vibracija: 8 lygiai.

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Tikras stebuklas pečiams ir netik!
      Sonata
    • nu vat sitas koks superinis dalykas, man labai skaudedavo nugara ir ypac pecius, tai taip padejo, dabar jauciuosi kaip ant debesu
      Janina
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.