Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

LELO Tiani 2 - prabangus vibratorius porai (juoda)

Prekės ženklas: Lelo
0 atsiliepimų
139.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Šis patobulintas LELO vibratorius poroms sudrebins Jūsų pasaulį! Net 50% galingesnis už savo pirmtaką, 100% atsparus vandeniui, pakraunamas vibratorius su 2 skirtingomis (lengvai pakeičiamos) atšakomis (klasikinės formos ir G taško) įsiskverbimui. Tiani 2 galite valdyti tiek spausdami mygtuką ant vibratoriaus, tiek belaidžiu pulteliu.

Tiani 2 nuotolinio valdymo pultelis veikia net 36 metrų atstumu (tai 3x didesnis atstumas nei pirmosios versijos), naujausia  SenseMotion technologija sukurta taip, kad reaguodama į Jūsų rankų judesius parinks atitinkamą vibraciją.

Kaip naudojamas šis vibratorius: veikimo principas panašus, kaip ir daugybę apdovanojimų pelniusių We-Wibe - moteris platesniąją atšaką įveda vaginon, o siauresnioji atsiduria ties klitoriumi. Tuomet vibracijos intensyvumas reguliuojamas pulteliu, o vyras gali įsiskverbti nebijodamas nemalonių jausmų, jis jaus tik malonią vibraciją. LELO jau ne vienerius metus gamina itin aukštos kokybės vibratorius, todėl jie pagalvojo apie kiekvieną smulkmeną - švelnus, ergonomiškos formos, ilgai nepailstantis - tai tik keli šio nuostabaus pakraunamo vibratoriaus privalumai.

Kaip veikia pultelis: Pasirinkus SenseMotion režimą, pultelis reaguoja į sukimo, kratymo, bangavimo judesius.

Vibracija: 8 nustatymai (2 SenseMotion, 6 standartiniai)

Medžiaga: silikonas ir metalinio blizgesio ABS plastikas (detalės)

Dydis: 84 X 42 X 28mm

Svoris: 31g

Baterija: Li-Ion 70 mAh 3.7 V

Įkrovimas: apie 2 val

Naudojimo laikas: apie 2 val

Budėjimo režimas: iki 90 dienų

Dažnis: 100 Hz

Skleidžiamas garsas: <50 dB

Belaidis (wireless) valdymas: iki 36 metrų

Baterijos: 2 AAA (valdymo pulteliui - pridedamos)

Pilnai užrakinamas, kad neįsijungtų kelionės metu.

Pakuotė: Tiani 2 vibratorius, belaidis valdymo pultelis, įkroviklis, papildoma vibratoriaus atšaka G taškui, 2 AAA tipo baterijos, sagė, medžiaginis maišelis vibratoriaus laikymui.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.