Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Masturbatorius Kobra II (juodas)

Prekės ženklas: Fun factory
0 atsiliepimų
139.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Tikriausiai Jums jau yra žinomas šio masturbatoriaus pirmtakas Kobra, todėl metas Jus supažindinti su dar tobulesne šio gaminio versija Kobra II. Šis žaisliukas turi specialius mygtukus: užrakinimo ir greito išjungimo, kad būtų dar patogiau juo naudotis.

Įprastai masturbatoriai sukurti taip, kad Jums vistiek tenka atlikti veiksmą "aukštyn-žemyn", tačiau šio masturbatoriaus technologija visiškai skirtinga! Jis dviejų motorų pagalba audrina jautriausią penio dalį - galvutę ir apatinę dalį, t.y. suteikiamas panašaus tipo malonumas, kokį patiria moterys klitorio stimuliacijos metu! Kobra II patobulintas 11 vibracijos režimų, kurie Jus nuves į dar aukštesnę malonumų viršūnę nei iki šiol.

Daugybę vyrų pagyrų pelnęs masturbatorius yra vienas iš geriausiai parduodamų Vokietijos gamintojo Fun Factory produktų.

Kaip pasakė žymus sekso ekspertas savo tinklapyje freddyandeddy.com: "Su šiuo žaisliuku įeinu į dušą ir išeinu iš proto!"

Masturbatorius yra visiškai atsparus vandeniui, švelnus, aptakių formų.

11 vibracijos režimų;

Valdomas sensoriais (pažiūrėkite video žemiau).

Žaisliukas įkraunamas, todėl nereikės sukti galvos dėl baterijų. (Magnetinis įkroviklis pridedamas)

Pagamintas Vokietijoje!

Prieš naudojant pirmą kartą pilnai iškraukite, tuomet įkraukite 12 valandų.

 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.