Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Minna Life VIP vibratorius Ola

1 atsiliepimas
5.00 1
150.57 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

To dar nematėte, dar nepatyrėte! Minna Life sukūrė išskirtinį vibratorių Ola. Ola daro tai, ko norite ir kada tik norite. Švelniai ir tolygiai ar greitai ir intensyviai. Ola vibratorius žino Jūsų nuotaikas ir leidžia Jums žaisti pagal Jūsų pačių taisykles. Visa kontrolė Jūsų rankose, vienu spustelėjimu pasaulis po kojomis.

- Pakraunamas

- Atsparus vandeniui (galima nardinti)

- Saugus kūnui.

 

Atsakantis

Ola lyg šaukštelio formos - klasikinio tipo vibratorius su lenktu ir plačiu galu, kuris reaguoja į Jūsų paspaudimą. Vibracijos intensyvumas ir ritmas priklauso nuo Jūsų nuotaikos ir poreikių.

Mąstantis

Ola nekuria, šis vibratorius leidžia pasireikšti Jūsų kūrybai. Bet kokia vibracijų kompozicija bus atkartota ir tęsis tol, kol Jūs to pageidausite.

Universalus

Jūs kuriate scenarijų, Ola įgyvendina. Bet kokiai nuotaikai. Solo ar poroje. Net po vandeniu. Tinkamas naudoti viso kūno erogeninių zonų, vaginaliniam ir analiniam stimuliavimui.

Minna tiki, kad kiekviena moteris žino, ko nori ir nusipelnė tai gauti. Minna kuria gaminius, kurie vienumoje ar poroje, suteikia galimybę žaisti, tyrinėti ir atrasti dar nepatirtą malonumą.

Naudojimas: vos įjungus Olą, ji pradeda veikti freeplay nustatymu. Šiame nustatyme Ola reaguoja į Jūsų prisilietimo intensyvumą - kuo stipriau spaudžiate, tuo stipriau vibruoja. Paspaudus nustatymų mygtuką, įjungiate loop nustatymą. Šiame nustatyme Ola atkartoja Jūsų sukuriamas vibracijos kompozicijas. Jei sukūrėte itin malonią kompoziciją ir norite, kad ji tęstųsi, dar kartą paspauskite nustatymų mygtuką (tai locked loop). Dar kartą nuspaudus nustatymų mygtuką, vėl įjungsite freeplay nustatymą.

Įkrovimas: įjungus Olą, pajusite pulsaciją. Tris kartus - Ola pilnai įkrauta. Du kartus - vidutinis įkrovimas. Vieną kartą ar visai nepulsuoja - laikas įkrauti vibratorių. Krovimo trukmė - apie 3 valandos.

Pagaminta iš kūnui saugaus silikono.

Bendras ilgis: 19,5 cm.

Įsiskverbimas: apie 13 cm.

Skersmuo: 2,5-3,5 cm.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • oho, aprasymas suviliojo isbandyti, nes senokai turiu vibratoriu, kuris turi apie 12 vibracijos nustatymu, tai visi isbandyti ir kiek pabode, o cia galeciau pati susikurti vibracijos nustatyma. :o
      kiskute
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.