Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

MoreAmore jausmingo erotinio masažo rinkinys

0 atsiliepimų
25.78 € 17.37 €
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Eorinis masažas - kiekvieno svajonė ir štai visas rinkinys romantiškam vakarui ir jį sekančiam nepamirštamam masažui už puikią kainą!

Tiesiog pabarstykite mylimųjų lovą rožių žiedlapiais arba nutieskite jais kelią iki lovos, perlenkite metalinį masažo širdelės diską ir padėję ją ant lovos ar kito masažui paruošto paviršiaus palaukite, kol bus tinkama temperatūra. Naudokite kartu su Skin glyde perlais, kad pasiektumėte maksimalų malonumą. Pradėję nuo pirštų galiukų, teskite kildami aukštyn, kol nuo malonumo ir aistros įraus partnerių skruostai. Nuostabiai vėliau sekančio sekso nakčai panaudokite vibro žiedą - visas šis derinys bus nepamirštamas!

Rinkinyje:
Skin Glyde masažo aliejus-lubrikantas

Aromatizuotos žvakės

Karšto masažo širdis

Dirbtiniai rožių žiedlapiai

Vibro žiedas

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.