Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Pakraunamas masažuoklis Stebuklingas prisilietimas

Prekės ženklas: ToyJoy
9 atsiliepimai
4.33 9
65.16 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Pakraunamas masažuoklis Stebuklingas prisilietimas nustatė standartus rankiniams masažuokliams daugiau nei prieš 30 metų. Minkšta, sferinė galvutė daug metų garantuoja patį geriausią, raminantį masažą daugeliui žmonių. Tai aukščiausios klasės ir kokybės vibratorius, skirtas viso kūno stimuliavimui, išpopuliarėjęs "Sekso ir miesto" serialo metu. 

Ypač pritaikytas moterims, sunkiai pasiekiančioms orgazmą.

Unikali vibratoriaus forma intensyviai stimuliuoja ne tik klitorių, bet ir lytines lūpas, suteikdama nepakartojamą, niekada nepatirtą malonumą. Atlikti testai Kanadoje ir JAV įrodė, kad ne mažiau 98% moterų, išbandžiusių šį masažuoklį, patyrė orgazmą per kelias minutes. Visi, nuo sekso prekių parduotuvių, sekso terapistų iki garbingo amžiaus damų, naudojančių šį masažuoklį, palieka vien geriausius atsiliepimus.

1. Tyliai veikiantis, nereikės nerimauti, kad kas nors išgirs.

2. Vienas galingiausių, užtikrinančių viso kūno palaimą.

3. Du greičiai, mėgstantiems tiek švelnų ir lengvą, tiek stiprų masažą.

4. Pakraunamas, kad netektų rūpintis baterijomis.

Bendras ilgis: 28cm, galvutės skersmuo: 6cm. Pakuotėje pridedamas įkroviklis su USB jungtimi.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Laabai galingas! Tiek orgazmui, tiek masazui, viskam! Super!
      Lina
    • kolkas geriausias mano isbandytas, malonumas garanuotas
      Birute
    • universalus daiktas.ir pecius galima masažoti ir kitas vietas.kaip klitorio stimuliatorius labai fainas.orgazmas garantotas
      viktorija
    • labai geras daiktas visai kitoks orgazmas labai patiko
      kestutis
    • Pritariu jums visiems, masazas sio prietaiso deka nerealus. Masazuoti galima kiekviena kuno vieta, su vyru esam labai patenkinti ir gan daznai naudojam.
      Remigija
    • labai geras masažuoklis, naudojame tiek skaudančių pečių masažui, tiek intymiems žaidimams. Labai universalus ir reikalingas dalykas kiekvienai.
      violeta
    • geras masažuoklis, suteikė nepakartojamą orgazmą
      adele
    • gavau šį masažuoklį dovanų - geresnio vibratoriaus nesu turėjus. Labai galingos ir tikslingos vibracijos, o man tai svarbiausia. Rekomenduoju
      MADAM
    • absoliučiai isimylejusi si tipa: kai noriu spranda masazuoju, kai noriu putytę - geresnio nera!
      Raminta
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.