Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Penio didinimo prietaisas Smart Expander

0 atsiliepimų
39.92 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Padidinkite savo vyriškumą Smart Expander prietaiso pagalba. Paprasta alternatyva, trokštantiems didesnės ir tvirtesnės varpos, nenaudojant standartinių penio pompų bei nesikreipiant pagalbos į chirurgus. Patogaus dizaino, specialus, reguliuojamo dydžio (iki 37 cm) , elastingas dirželis, pasiūtas iš orą praleidžiančios medžiagos su pritvirtinta silikonine kilpute, pritaikyta penio tempimui, tvirtinamas  prie kojos. Drąsiai galite nešioti po drabužiais, niekas prietaiso nepastebės, o jis pats nesukels Jums jokių nemalonių pojūčių. Kilputės skersmuo taip pat reguliuojamas, todėl užmovus ant varpos suveržkite ją pagal savo matmenis, jausite lengvą traukimo jausmą, prie kurio su laiku priprasite. Šis prietaisas veikia tempimo principu. Reguliariai nešiodami šį prietaisą varpos dydį padidinsite tiek ramybės, tiek erekcijos būsenoje.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.