Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Penio didinimo prietaisas Penis Plus

0 atsiliepimų
149.90 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Penis Plus efektyvumas įrodytas urologinių ligų klinikoje Vokietijoje, kurioje buvo atliekami tyrimai, siekiant išsiaiškinti kokie rezultatai pasiekiami nešiojant šį prietaisą. Tai yra ortopedinis diržas, kurį galima dėvėti kiekvieną dieną. Puikus dalykas yra tas, kad jis nepastebimas, todėl drąsiai galima jį nešioti, nesibaiminant, jog aplinkiniai pastebės. 

Penio didinimo prietaisą Penis Plus naudoti rekomenduoja dauguma urologų pacientams, kurie nori ilgesnės ir storesnės varpos. Šios technologijos pagalba penio apimtis galima padidinti be chirurgų įsikišimo, neskausmingai ir veiksmingai! Tereikia kelis mėnesius kasdien prietaisą nešioti po keletą valandų ir stebėti pokyčius. Nešiojimas turi būti patogus ir lengvas, negali būti jaučiamas skausmas ar diskomfortas. Svarbu nepersistengti ir nenešioti prietaiso ilgiau nei rekomenduojama. Optimaliausias nešiojimo laikas: 4 - 9 valandos per dieną (darant poros valandų pertraukas).

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.