Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Penio pompa AndroBath (melsva)

2 atsiliepimai
5.00 2
121.61 € 89.00 €
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

AndroBath - pati naujausia vandens pompa, kuri efektyviai, saugiai ir užtikrintai padidina penį. AndroBath pompa pagaminta pagal naujausias technologijas, siekiant sukurti išskirtinai kokybišką ir patikimą gaminį.

Veikimo principas: AndroBath pompa stimuliuojant varpos audinius, sukuriama begalė naujų ląstelių. Penis akivaizdžiai prailgėja ir pastorėja. Jokio pašalinio poveikio.

Pagaminta Italijoje iš aukščiausios kokybės, ilgaamžių, lengvų ir antialerginių medžiagų.

Didžiausiam penio pompos veiksmingumui pasiekti Jums tereikės dušo ar vonios. Šiltas vanduo suteikia varpos audiniams elastingumo, todėl, jau pirmą kartą naudojant AndroBath, pasieksite optimalų rezultatą.

Ilgesnė ir storesnė varpa, geresnis seksualinis gyvenimas, didesnis pasitikėjimas savimi.

Naudojimas: Pripilkite į vonią šilto vandens ir pagulėkite kelias minutes, leiskite kūnui atsipalaiduoti. Panardinkite AndroBath po vandeniu ir įveskite varpą. Pumpuokite - kelis kartus prispauskite ir atleiskite pompą. Vandens perteklius pasišalins per vožtuvą, esantį pompos gale. Į varpą pradės tekėti kraujas - pajusite erekciją. Nuolat reguliuokite spaudimą, prispausdami pompą prie kūno ir atleisdami. Po 15-20 minučių seansą baikite, pašalindami vandenį per vožtuvą. Pompą naudokite kasdien ar kas antrą dieną po 15-20 minučių.

Paprasta naudoti, lengva prižiūrėti, greita ir efektyvu.

Pompa nėra medicininės paskirties, ligos atveju prašome kreiptis į medikus.

Nenaudokite pompos po operacijos, jei jaučiate diskomfortą po penio pompos naudojimo.

Bendras ilgis: 30 cm, cilindro ilgis: 19 cm, skersmuo: 6 cm.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Aš jį naudoju kas antrą dieną. Penis pailgėjo keliais cm.
      Vidas
    • Viskas gerai veikia, kokybe puiki, labai malonu naudotis.
      Petras
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.