Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Prostatos masažuoklis Ebony

Prekės ženklas: NMC
5 atsiliepimai
4.60 5
44.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Ebony - analinis vibratorius, skirtas prostatos masažui. Ebony - aukščiausia kokybė, kokią galite rasti. Šis prostatos masažuoklis sukurtas taip, kad vyrams suteiktų patį didžiausią malonumą. Visa tai garantuoja: vibratoriaus gale įmontuota vibruojanti kapsulė, turinti 10 skirtingų vibracijos lygių, minkšti spygliukai, stimuliuojantys analinę angą, taip pat patogi rankena, kuri užtikrina saugų ir malonų prostatos masažuoklio naudojimą. Ebony atsparus vandeniui, todėl mėgautis analine stimuliacija galėsite ir duše (nardinti po vandeniu negalima).

Ilgis: 19cm.

Skersmuo: 1,5-2,5 cm.

Baterijos: 2 LR1 (pridedamos).

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Malonus, lengvas naudoti ir įskverbti, maloniai stimuliuoja, nuolatos naudojant jaučiu vis didėjantį malonumą ir gerėjančią sveikatą :)
      Rokas
    • Zmona padovanojo, didelis aciu jai uz tai. Vertingas daiktas kiekvienam vyrui.
      Grazvydas
    • Neturiu jokiu nusiskundimu, geras dalykas. Ir malonumas ir nauda sveikatai vienu metu.
      Jovydas
    • gavau nuo žmonos duovanu , superinis žaisliukas ;)
      andrius
    • pavargom, kol išmokom naudotis, bet dabar labai patenkintas
      deivis
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.