Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Prostatos masažuoklis Nexus Glide

Prekės ženklas: Nexus
1 atsiliepimas
5.00 1
39.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Nexus - tai aukščiausios rūšies sekso prekės, ypač skirtos tiek moteriškam, tiek vyriškam g-taško (prostata vyriškas g-taškas) stimuliavimui.

Nexus Glide - populiariausas Nexus ženklo gaminys. Tai specialiai prostatos masažui pritaikytas sekso žaislas. Dėl savo unikalios formos stimuliuoja pačius jautriausius vyro erogeninius taškus ir garantuoja didžiausią malonumą.

Nexus Glide - puikiai tinka pradedantiesiems, kurie tik ieško naujų, nepatirtų malonumų, tačiau nenusivils ir puikiai žinantys, ką reiškia analinis stimuliavimas, prostatos masažavimas.

Nexus Glide - anatomiškai pritaikytos formos, su rutuliniu stimuliatoriumi (masažuoja lopinėlį tarp išangės ir sėklidžių) bei patogia rankena įsikibimui, bekvapis ir be kenksmingų ftalatų.

Įsiskverbimo gylis: 11,5cm

Masažuoklio skersmuo: 3cm

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • nrealus produktas, patariu visiems vyrams, jei nori pajausti to, ko moteris suteikti negali. Super
      Algis
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.