Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Prostatos masažuoklis-vibratorius LELO Billy

Prekės ženklas: Lelo
3 atsiliepimai
4.50 3
139.00 € 99.00 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Billy yra pats puikiausias rinkoje vibratorius-prostatos masažuoklis sukurtas išskirtinai tik vyrams. Ypatingai pritaikytas vyriškai anatomijai, jis stebins patogiu ir paprastu valdymu bei vibracijos režimais: nuo dangiško lengvumo iki intensyvių malonumo bangų.

Nesvarbu ar juo mėgausitės vieni, ar ne - šis žaisliukas ypatingai diskretiškas ir malonus akiai. Be to, LELO - kokybės ir prabangos ženklas, todėl aukščiausia medžiagų bei vibratoriaus motoro kokybė garantuojama.

Pagamintas iš visiškai saugaus medicininio silikono, be jokių ftalatų ar alergizuojančių medžiagų. Turi užraktą, todėl keliaujant nepasigirs netikėtas zyzimas iš lagamino.

Didžiulis privalumas - jis įkraunamas, todėl pačių nuostabiausių akimirkų nenutrauks pasibaigusi vibracija. Kraunamas vos porą valandų, o veikia apie 4 valandas.

Matmenys: 174 x 35 x 29 mm
Svoris: 92 gramai
Vibracijos režimai: 5

Pakuotėje rasite: dailią dėžutę vibratoriaus laikymui, pakrovėją, Lelo firmos lubrikanto mėginėlį, aksominį maišelį vibratoriui laikyti, instrukciją.

Tai puiki dovana bet kuriam puikiam vyrui!

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Dziaugiuosi turedamas ji, nors is pradziu dvejojau, gal net siek tiek gedijausi pries isigydamas, taciau dabar supratau, kad gedytis nera prasmes. Kiekvienam vyrui nepamaisys toks daikciukas namie
      Tautvis
    • Tik teigiamai galiu ivertint sita preke. Kadangi norejau nusipirkti kokybiska ir gera daikta - toki ir gavau. Puikiai veikia, smagu kad kraunasi, nebereikia lakstyt po parduotuves bateriju ieskot
      tomas
    • nupirkau vyrui, bet ir pati naudoju ne tik analiniui, bet ir vaginaliniui. tikrai universalus vibratorius - klasikinis, taciau puikiai pasiekia prostata, o ir man analiniui labai tinka
      silvija
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.