Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Pulsatorius Stronic Eins (violetinis)

Prekės ženklas: Fun factory
0 atsiliepimų
167.98 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Visiškai naujos kartos, novatoriškas produktas, skirtas patyrusiems sekso žaislų mėgėjams! Stronic Eins ne vibratorius, o pulsatorius, kuris suteikia frikcijas, imituojančias tikroviškus judesius sekso metu. Šis žaisliukas sukelia neapsakomai malonius pojūčius. Jį net galima naudoti nelaikant rankomis, šis išdykėlis pats gali atlikti visą darbą! 

Žaisliukas turi 10 skirtingų pulsacijos režimų - nuo silpniausio iki stipriausio. Šis pulsatorius gali jus išvesti iš proto, nes malonumas jaučiamas nuo pačių pirmųjų jo prisilietimų. 

Elegantiškas, aptakios formos, šiek tiek lenktos galvutės, dėl to lengviau įterpiamas į makštį. Šiek tiek iškilusi dalis ties rankena maloniai stimuliuoja klitorį žaidimų metu.

Sekso prekė turi užrakinimo mygtuką, užtikrinantį saugumą nuo aplinkinių. Lengvai įjungiamas ir išjungiamas. Pagamintas iš 100% medicininio silikono. Visiškai atsparus vandeniui, galima naudoti ir vonioje ar duše, lengvai valomas. Įkraunamas.

Jausmingas žaisliukas, lengvai kontroliuojamas, ilgai neišsikraunantis ir kupinas fantazijos! Puikus pasirinkimas ieškantiems išskirtinės dovanos mylimajai.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: 100% medicininis silikonas

Ilgis: 23,9 cm

Skersmuo: 4 cm 

Svoris: 369 g

Pulsacijos: 10 režimų

Spalva: violetinė

Įkraunamas

Pagaminta: Vokietijoje

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.