Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Rinkinys Kiiroo Onyx & Pearl

0 atsiliepimų
369.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Visiškai naujos technologijos sekso žaisliukai, sujungti bevieliu ryšiu, leidžiantys partneriams mėgautis lytiniais santykiais net ir būnant atskiruose pasaulio kraštuose. Aukštos kokybės masturbatorius ir vibratorius, pagaminti iš malonios medžiagos, diskretiško dizaino ir pasižyminčių išskirtiniu funkcionalumu.

Masturbatorius:

Jo viduje yra 10 žiedų, dirbančių vienu metu, taip jie sudaro pojūtį lyg vyktų realus lytinis aktas. Masturbatoriaus naudojimas yra intuityvus, iš pažiūros negalėtumėte pasakyti, kad šis produktas yra toks pažangus. Iš pradžių žaisliuką reikia pakrauti (maždaug 5 valandas), vėliau prisijungti prie interneto ir aktyvuoti Bluetooth ryšį. Įjunkite masturbatorių, jis automatiškai persijungs į  Bluetooth Partner režimą ir bus pasirengęs gauti signalą. Tuomet pasirenkate kokiu režimu naudositės - automatiniu ar rankiniu. Susijungti su partneriu galite būdami tame pačiame kambaryje, arba už tūkstančio mylių. 

Privalumai: 

  • patentuota Fleshlight mova masturbatoriaus viduje;
  • valdovas bevieliu Bluetooth ryšiu;
  • galima stebėti partnerį per Skype, FaceTime ir masturbuotis;
  • dvipusis ryšys;
  • diskretiškas dizainas;
  • vienas multifunkcinis mygtukas.

Bendras ilgis: 24 cm

Vibratorius:

Jo galingas variklis ir ergonomiškas dizainas padės kiekvienai dailiosios lyties atstovei pasiekti stiprią kulminaciją. Susietas  su tos pačios rūšies masturbatoriumi, kurie valdomi bevieliu ryšiu nepriklausomai nuo jus skiriančio atstumo. 5 stimuliuojantys žiedai padės Jums kontroliuoti Jūsų partnerio malonumą. Paprasto naudojimo, pagamintas remiantis pažangiomis technologijomis. Įkraunamas 2 valandas, prijungiamas bevieliu Bluetooth ryšiu prie partnerio masturbatoriumi naudojant unikalų PIN kodą. Susieti sekso žaisliukai abiems partneriams suteiks pojūtį it būtų atliekamas intymus aktas, nes veiks vienodu tempu. 

Privalumai:

  • skirtas G taško stimuliacijai;
  • pagamintas iš silikono, sudėtyje nėra kenksmingų ftalatų;
  • galingas variklis su 5 vibracijos režimais;
  • jungiamas per Bluetooth bevielį ryšį;
  • pastiprina pojūčius, kuomet pajungiami vaizdo pokalbiai per Skype ar kitas programas;
  • gali būti naudojamas ir solo partijoje.

Ilgis: 19 cm

Kiekvienas Kiiroo Onyx masturbatorius yra sujungtas su Kiiroo Pearl vibratoriumi arba tokiu pat masturbatoriumi, jie gauna duomenis vienas iš kito.

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.