Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Sekso lėlė Lanksčioji

Prekės ženklas: NMC
1 atsiliepimas
3.00 1
44.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Natūralaus dydžio, tamsiaplaukė, seksuali lėlė, pakėlusi koją. Ši išdykėlė itin lanksti ir pasiruošusi įgyvendinti slapčiausias Jūsų fantazijas. Stangri vagina, siauras anusas ir karštos lūpytės laukia Jūsų įsiskverbimo. Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu.

Medžiaga: PVC

Malonumų angos: 3

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • kokybe atrodo gera, poza - kaip nuotraukoje, bet man asmeniskai su ne per dideliu pasididziavimu, per mazos skylutes, gal tik oral geriausia, kitos dvi per trumpos, kai per mazas svoris, tai reikia vel gana sunkiai taikyti... bet siaip malonus jausmas, tik apsiprasti reikia arba mazesnio draugelio :)
      P
    • Bandysiu
      Romas
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.