Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Pakraunamas vibratorius We-Vibe Duetas (rubino spalva)

Prekės ženklas: We Vibe
3 atsiliepimai
4.83 3
92.65 € 61.66 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Pakraunamas vibratorius Duetas yra skirtas porai. Taip, šis mažas, dailus žaisliukas sekso metu sustiprins pojūčius abiems partneriams. Tiesiog pakraukite, įjunkite ir įveskite į vaginą, Duetas stimuliuos Jūsų g-tašką, klitorį ir partnerio varpą. Šis vibratorius turi net 9 skirtingus vibracijos režimus, pasirenkamus vienu mygtuko paspaudimu, du galingus variklius, skirtinguose galuose. Pagamintas iš aukščiausios rūšies medicininio silikono. Atsparus vandeniui. MInkštas, lankstus, švelnus, sveria tik 60 g. Ilgis - 8,3 cm, skersmuo - 2,5 cm.

Verta paminėti, jog ši sekso prekė yra pelniusi daugybę tarptautinių apdvonanojimų ir nominacijų bei 2009 metais išrinkta geriausia erotine preke porai.

Į pakuotę įeina naudojimosi instrukcija su paveiksliukais, įkroviklis ir medžiaginis maišelis laikymui.

Vibratoriaus priežiūra: prieš ir po naudojimo nuplaukite muilu su vandeniu, naudokite tik vandens pagrindo lubrikantus, nebandykite pakeisti vibratoriaus formos.

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Mūsų pirmas zaisliukas, bet pirmas ispudis neblogas :)
      Algis
    • nesistebiu, kodel mano drauge nuolat apie kalbejo - isbandem ir mes, jei reikia paivairinimo ir didesnio malonumo - geresnio nebus
      Aistė
    • superinis zaisliukas!
      Irena
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.