Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vaginaliniai kamuoliukai Irisiukai

Prekės ženklas: Topco
0 atsiliepimų
32.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Šie vaginaliniai kamuoliukai ne tik grožis Jūsų akims, bet ir nauda dubens raumenims.

Kokybiški, rankų darbo stiklo kamuoliukai gali būti pašildomi šiltame vandenyje arba atšaldomi šaldiklyje ir taip suteikti dar daugiau malonių pojūčių. Kamuoliukus jungia minkšta silikoninė virvelė su švelniais spygliukais, kurie suteiks papildomos stimuliacijos.

Kamuoliukai lengvai valomi ir gali būti naudojami tiek su virvele, kad būtų itin patogu išimti kamuoliukus, tiek atskirai, be virvelės.

Pridėta graži, juoda pakuotė kamuoliukų laikymui.

Kamuoliukų skaičius: 3 sujungti virvele, bet galima naudoti ir atskirai;
Kamuoliukų skersmuo: ~2,5 cm;
Pagaminti iš: Grūdinto stiklo, be ftalatų ar kitų kenksmingų medžiagų.

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.