Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vaginaliniai rutuliukai Beyond Aroused

Prekės ženklas: Fifty Shades of Grey
0 atsiliepimų
43.60 € 34.88 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Fifty Shades of Grey 4 vaginaliniai rutuliukai Beyond Aroused - tai Ben Wa kamuoliukai, tinkami tiek malonumui, tiek Kegel pratimams. Visi rutuliukai skirtingo svorio, todėl pati galėsite nuspręsti kokio intensyvumo treniruočių trokštate. Kamuoliukų spalvos skiriasi, todėl lengvai atskirsite kurį svorį rinktis.

Silikoninis apvalkalas su minkšta ir tampria virvele, kurio viduje įtaisomi rutuliukai. Jų viduje slepiasi maži metaliniai kamuoliukai, sukeliantys malonius virpesius.

Pagaminti iš kūnui saugaus silikono, kurio sudėtyje nėra  ftalatų ir latekso.

Rekomenduojame naudoti su lubrikantu (rinkitės tik vandens pagrindo lubrikantą).

Pakuotėje pridedamas Fifty Shades of Grey medžiaginis maišelis rutuliukų laikymui.

Bendras ilgis su virvele: 14 cm.

Vieno rutuliuko skersmuo: 2,5 cm.

Rutuliukų svoriai: 15 g, 25 g, 35 g, 55 g.

Spalvos: balta, šviesiai pilka, tamsiai pilka ir juoda.

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.