Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Viagel erekciją stiprinantis kremas Vyrams (30ml)

0 atsiliepimų
18.00 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Viagel erekciją stiprinantis kremas Vyrams yra viena naujausių ir geriausiai veikiančių priemonių vyrams. Šis kremas veikia anestetiškai, dėl to Jūs greičiau patirsite erekciją, ji bus stipresnė, o sekso metu mėgausitės naujais, dar stipresniais pojūčiais. Viagel kremas stiprina ir geismą, žadina seksualinį apetitą, todėl puikiai tiks, jei sumažėjęs sekso poreikis.

Viagel kremas tinkamas bet kokio amžiaus vyrams, turintiems seksualinių problemų arba norintiems išbandyti kažką naujo, patirti intensyvesnius pojūčius. Puiku tai, kad sekso metu kremas ir partnerei suteiks daugiau malonumo.

Kremas tinkamas naudoti su latekso prezervatyvais.

Kiekis: 30ml.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.