Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Mini vibratorius Apgaulingas Malonumas

2 atsiliepimai
5.00 2
23.14 € 10.92 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

DĖMESIO!!! TEGUL IŠVAIZDA APGAUNA KITUS, BET NE JUS!!!

Vibruojantis ančiukas - netradicinis mini vibratorius, galintis suteikti daug džiaugsmo ir pasitenkinimo. Vibracija galinga, bet tyli. Sekso žaislas nepraleidžia vandens, todėl galėsite jį naudoti ir vonioje ar duše. Savo išvaizda šis masažuoklis primena paprastą žaislą, todėl niekas nė neįtars, kiek daug malonumo jis suteikia.

Rekomenduojama G-taško, klitorio ir anuso stimuliacijai.

ATKREIPKITE DĖMESĮ - ši prekė labai populiari Amerikoje, dažnai aptariama pokalbių šou, todėl yra laiko patikrintas sekso žaisliukas.

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • anty su savim issivezu i komandiruotes, nes maciau ka zmona su ja vonioj isdarineja :D
      viktor
    • turiu tokį, parsivežiau dar kažkada iš Amsterdamo už 30 eurų gal. Na išties galiu parekomenduoti, vonioj žaisliukas pats geriausias. O dar už tokią kainą!!!!!
      Anna
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.