Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorius Išdykęs Kiškutis

Prekės ženklas: You2toys
2 atsiliepimai
5.00 2
47.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Vibratorius Išdykęs Kiškutis yra kokybiškas, funkcionalus ir galingas. Rabbit vibratoriams priskiriamas žaislas turi visus tokių vibratorių privalumus - vibruojančią atšaką klitoriui, ratu besisukančią galvutę, viduje įtvirtintus perliukus, papildomai stimuliuojančius vaginos sieneles. Želinis vibratoriaus paviršius yra slidus, tačiau tvirtas. Lengvai valdomas - vos keliais mygtuko paspaudimais pasirinksite vibratoriaus sukimąsi, vibracijos intensyvumą bei galimybę atskirai valdyti vibratorių ir atšaką klitoriui. Atsparumas vandeniui suteiks galimybę malonumais mėgautis duše (nenardinant prekės po vandeniu).

Vibratoriaus bendras ilgis: 22cm (įsiskverbimo gylis: 12cm), skersmuo: 3-3,5cm.

Baterijos: 3AAA (nepridedamos).

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Pritariu Oliai, tikrai vertas 10 balu. Draugei pasiulius isigyti si vibratoriu, is pradziu tik numojau ranka, manydama, kad tokio pobudzio zaslai tik pinigu ismetimas i bala, taciau gavusi dovanu nuo vyro labai dziaugiuosi. Radikaliai pakeiciau nuomone, greitu metu planuoju papildyti savo zaisliuku kolekcija.
      Rasa
    • vertinu sita kiskuti desimtuku!!!!!
      Olia
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.