Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Amorita Latin

2 atsiliepimai
5.00 2
37.36 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Amorita Latin - vibratorius, dovanojantis egzotišką palaimą. Švelniai rudos spalvos, natūralios penio formos, puoštas venų raštu - norisi kuo greičiau patirti malonumą. Su padeliu, kuris vakuumo principu prisitvirtina prie įvairių paviršių.

Ilgis įsiskverbimui: net 20,5 cm.

Skersmuo: 4 cm.

Vibracija: valdymas nuotoliniu būdu, su pulteliu. 3 vibracijos nustatymai.

Baterijos: 3 AA (nepridedamos).

Pagamintas iš PVC.

Dydis: XXL (pagal ilgį).

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Ir as ji turiu ilgai jau, iki siol nenusibosta. Toks naturalus ir minkstas, lyg tikras vyriskas pasididziavimas.
      Neringele
    • Vibracijos lygiu uztektinai, turiu jau du metus, veikia nepriekaistingai lyg vakar butu pirktas :) Moterims ir merginoms megstancioms naturaluma tirkai patiks, nes atrodo labai tikroviskai
      Roma
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.