Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Dua (juodas)

0 atsiliepimų
189.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Aukšto lygio G taško ir klitorio stimuliacija su išmaniuoju Dua vibratoriumi. Sukurtas taip, kad prisitaikytų prie kiekvienos moters intymios vietos linkių. Vibratorius turi parkerio formos nuotolinio valdymo pultelį su kuriuo lengvai ir paprastai kontroliuosite juntamą malonumą. Išmaniosios programėlės  Je Joue dėka Jūsų partneris galės valdyti Jūsų pojūčius savo mobiliuoju telefonu. Dėl šios programėlės galėsite lengvai pasirinkti bei perjungti modelio parametrus ir vibracijos greičius tiesiog brūkštelėjus pirštu. Je Joue automatiškai įsimena kiekvieną žaidimų sesiją, tuomet galite išsaugoti labiausiai patikusią kitam kartui, taip Jums nebereikia iš naujo išbandyti visų funkcijų, nes jau esate išsirinkę pačią mėgstamiausią. 

Vibratorius turi du motoriukus, vienas stimuliuoja klitorių, kitas G tašką, todėl pasirinkite kokio stiprumo pojūčių trokštate. Taip pat šis žaisliukas gali būti naudojamas ir Kėgelio pratimams atlikti, siekiant sutvirtinti dubens raumenis ir sustiprinti orgazmą. Puikiai tinkamas tiek solo, tiek poros žaidimuose, tereikia pasitelkti fantaziją ir mėgautis jausmingomis akimirkomis.

Rekomenduojama naudoti su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: 100% silikonas

Vibracija:  5 vibracijos greičiai ir 7 režimai

Įkraunamas

Atsparus vandeniui

Spalva: juoda

Svoris: 0,683

Baterijos pulteliui: 1xAAA (nepridedama)

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.