Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Elegant

2 atsiliepimai
4.75 2
37.62 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Vibratorius Elegant - pasirinkimas, kuris nenuvils! Tai rožinės spalvos vibratorius, nedidele apvalia galvute, švelniai lenktas, į apačią platėjantis. Pagrindas puoštas iškiliu kontūru, paviršius švelnus, glotnus ir slidus.

Net 10 vibracijos nustatymų leis pasirinkti ne tik vibracijos intensyvumą, bet ir norimą pulsaciją bei ritmą.

Vibratorius Elegant pagamintas iš aukštos kokybės silikono (ši medžiaga netoksiška, antialergiška, ilgaamžiška, atspari karščiui, vandeniui, taip pat pasižymi cheminiu atsparumu, gali būti plaunama indaplovėje, neturi jokio kvapo).

Savybės:

  • glotni tekstūra;
  • naujoviškas valdymas;
  • 10 vibracijos funkcijų;
  • atsparus vandeniui;
  • higieniškas, lengvai valomas.

Ilgis: 16,5 cm

Skersmuo: 2,5-3,5 cm

Baterijos: 2 AA (nepridedamos).

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Praejusios Valentino dienos proga padovanojau si zaisliuka merginai, is pradziu ji nebuvo labai patenkinta gavusi tokia dovana, taciau vos tik isbandziusi liko suzaveta. Teigia, kad orgazmas jo deka tikrai nepakartojamas. Aciu uz greita pristatymas ir malonu bendravima telefonu :) Ateityje zadame papildyti savo zaisliuku kolekcija :)
      Laurynas
    • pirkau tris sex zaisliukus, is visu sis vibratorius suteikia didziausia orgazma. Pliusas, kad nestoras, nes as labai nenorejau storo
      Greta
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.