Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Ištikimasis

5 atsiliepimai
4.40 5
23.02 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Vibratorius Ištikimasis yra tikroviškos išvaizdos - kūno spalvos, ryškiu venų raštu, išryškinta galvute ir tiesiu pagrindu, kuris pasižymi lankstumu. Šis vibratorius puikiai tiks tiek vaginaliam, tiek analiniam stimuliavimui. Kad būtų patogiau, vibratoriaus gale pritvirtintas padelis - vakuumo principu jį pritvirtinsite prie lygių paviršių (grindų, sienos ir t.t.), todėl galėsite mėgautis įvairiomis pozomis, o rankos liks laisvos glamonėms.

Dydis: 20,3cm ilgio ir 3-5cm skersmens,

Valdymas: nuotoliniu būdu, pulteliu.

Vibracija: 3 lygių, reguliuojamu intensyvumu.

Baterijos: 3 AA (nepridedamos).

XXL DYDIS.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • gamintojas - N.M.C. (Nanma Manufacturing Company).
      medžiaga - PVC (be ftalatų).
      saugiausios medžiagos sekso prekėms - stiklas ir silikonas. Visos kitos pakankamai saugios, jei laikomasi sekso prekių naudojimo nurodymų - nesidalinama su kitais asmenimis, rūpinamasi higiena, gaminys laikomas tinkamomis sąlygomis.
      prekes.suaugusiems.lt
    • nematau gamintojo ir medziagos is ko padarytas, man tas labai svarbu... po malonumo nesinori turet nemalonumu :)
      nefertite
    • Kaip suprasti 3-5 cm skersmens? Ar reguliuojamas?
      dina
    • koks geras vibrikas, tik reikia lubrikanto, bet ir dydis geras (man patinka didesni) ir uzpildo mane visa, noriu dar ir dar
      Vilija
    • Va čia tai daiktas....vien į jį pažiūrėjus pakyla noras ;)
      nimfa
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.