Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Leslie (violetinis)

0 atsiliepimų
164.90 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Dailaus dizaino vibratorius, kuris gali būti naudojamas išoriniam ir vidiniam malonumui pajusti. Šis žaisliukas įkaista kuomet veiksmas intensyvėja, jis pasiekia 38℃ - 40℃ temperatūrą. Vibratorius turi 6 skirtingus režimus, todėl galėsite reguliuoti vibraciją, greitį ir intensyvumą. Pasirinkite savo pačios mėgstamiausią sesiją arba pasikliaukite vibratoriaus sukurtąją. Užapvalinta galvutė idealiai pritaikyta G taško stimuliacijai, todėl orgazmą jausite vieną po kito. Šis vibratorius išsiskiria nepaprasta įkrovimo technologija, įkrautas jis veikia 48 valandas be sustojimo, todėl žaidimus tęsti galėsite kaip niekad ilgai. Tylus ir jautrus variklis bei sklindanti šiluma neleis Jums nuobodžiauti šaltą žiemos vakarą.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. 

Medžiaga: 100% silikonas

Ilgis: 20 cm

Skersmuo: 3,8 cm

Vibracija: 6 režimai

Spalva: violetinė

Įkraunamas

Atsparus vandeniui

Svoris: 0,175 g

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.