Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Orchidėja 2 (alyvinis)

Prekės ženklas: Gvibe
2 atsiliepimai
119.99 € 99.00 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Vibratorius, pagamintas iš aukštos kokybės, ekologiškai saugaus, hipoalerginio medicininio silikono. Tai antrosios kartos masažuoklis tinkamas tiek moterų, tiek vyrų malonumui. 100% galingesnis už savo pirmtaką, patobulintas - turi 3 galingus varikliukus, po 1 abiejuose galiukuose ir 1 vibratoriaus pagrinde. Dar lankstesnis ir švelnesnis, todėl tobulai prisitaikys prie Jūsų kūno linkių.

Puikus pasirinkimas porelėms, trokštančioms išmėginti kažką naujo, kadangi gali būti naudojamas tiek vyrų, tiek moterų. Vyrams pasitarnaus masturbacijai ir prostatos masažui, o moterims suteiks jaudinančią G taško stimuliaciją. 3 varikliukai ir 6 vibravimo funkcijos abiems partneriams paliks neišdildomą įspūdį. 

100% atsparus vandeniui, tinka naudoti vonioje ir duše. Turi magnetinę pakrovimo jungtį, dėl to įkrovimas dar lengvesnis ir paprastesnis. Įkrautas veikia iki 4 valandų.

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu.

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 18 cm

Skersmuo: 3,5 cm

Vibracija: 6 lygiai

Įkraunamas

Atsparus vandeniui

Spalva: alyvinė

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Gali panaudot kaip nori, visom ero zonom tinka. Galingai vibruoja, labai patiko.
      Paulina
    • Vyras nupirko dovanu, ir jis tapo tikru atradimu. Nu viskam galima panaudoti, tiek vyrui jaudinti, tiek man, tiek sekso metu ji naudojam, kai vien vaginalines sueities neuztenka. Nerealus!
      Reda
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.