Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Rockbox 2

0 atsiliepimų
159.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Vienas galingiausių vibratorių visame pasaulyje, kurio stimuliacija kur kas stipresnė nei viso kūno masažuoklių ar įprastinių vibratorių. Šis žaisliukas kaip reikiant Jus pasotins, jis veikia 3 kartus stipriau nei skalbimo mašina gręžimo funkcijos režime. Ergonomiškai išdėstyti mygtukai padės lengviau naudotis vibratoriumi. Jį gali naudoti tiek vyrai, tiek moterys, kadangi yra du antgaliai, vienas iš jų stimuliuoja makštį, kitas penį. 

Moteriai skirtas antgalis primena didelį, tvirtą liežuvį, kuris yra slidus bei švelnus, patepus mėgiamo lubrikanto susidaro įspūdis it kažkas laižytų makštį. Galinga stimuliacija suteiks Jums nepaprastą malonumą, kuris nuskraidins į padanges. 

Vyrui skirtas antgalis yra skirtas varpos apačios erzinimui. Patepus lubrikanto ir įjungus vibraciją pojūčiai bus neįtikėtinai stiprūs. Palaipsniui didinkite greitį ir intymų žaidimą baikite su galinga kulminacija. 

Pagrindiniai bruožai:

  • varomas elektra, galingas, tinka vyrams ir moterims;
  • 5,000 RPM variklis, 3 kartus galingesnis nei viso kūno masažuokliai;
  • 6 pribloškiantys greičio nustatymai;
  • Hot Chick oralinio sekso imitacija jai;
  • Master Blaster antgalis jam su 3 bangelių tekstūra penio apačiai;
  • 5 metrų laidas universaliems žaidimams;
  • ergonomiška rankena ir valdymo mygtukai.

Medžiaga: TPU

Ilgis: 20,30 cm

Perimetras: 10,20 cm

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.