Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Rožinis šedevras

Prekės ženklas: Close2You
3 atsiliepimai
5.00 3
64.12 € 42.95 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Vibratorius Rožinis šedevras padės atrasti orgazmo ir geismo malonumus iš naujo. Itin prabangus, modernus ir ištikimas labiausiai pašėlusiuose žaidimuose.  Šis naujoviškas vibratorius kombinuoja išorinį ir vidinį stimuliavimą:  180 laipsnių išlenkimas leidžia stimuliuoti tiek G tašką, tiek klitorį vienu metu.
Apšviesta vibravimo kontrolė yra lengvai valdoma nykščiu. Ypatingai tylus veikimas. 8 vibravimo intensyvumo režimai, valdomi vienu paspaudimu. 16 cm ilgio, 2,5-4 cm skersmens. Neperšlampamas, todėl galima naudoti ir duše (nardinti negalima).

Pagamintas iš silikono.

Baterijos: 2AAA.

Komplektacijoje pridedama: pakelis - servetėlės žaisliukų valymui, knygutė - naudojimosi instrukcija, varpos žiedas Alyvinis Rojus, medžiaginis maišelis stimuliatoriaus laikymui, lubrikantas Glissando (7,5 ml), 2AAA baterijos.

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Šitas man patiko.
      Kristina
    • labai geras....rekomenduoju..:))
      r..
    • Turiu parašyti atsiliepimą apie šią prekę!!!! Taigi gavau prieš dvi dienas, na ką gi: pats vibratorius kur kas elegantiškesnis, t.y. plonesnis ir ilgesnis negu nuotraukoje, be to net sunku suskaičiuoti, keik jis turi skirtingų vibracijų, bet viena už kitą smagesnės :)))) IrBe to, pats vibratorius labai lankstus ir švelnus, todėl nekilo jokių sunkumų juo naudojantis. Rekomenduoju ypač norinčioms sužinoti, kas yra G-taško orgazmas!
      Ilona
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.