Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Siime Eye (violetinė)

0 atsiliepimų
269.90 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Tokio įspūdingo ir išmanaus sekso žaisliuko dar neregėjote! Aukštos kokybės vibratorius, valdomas bevieliu ryšiu, o jo išskirtinė savybė - viduje įmontuota vaizdo kamera, turinti 4 LED lemputes, esančias aplink ją ir suteikiančias blykstės efektą. Šios kameros dėka galėsite filmuoti ir fotografuoti partnerės makštį, klitorių, ar ką tik panorėsite, viskas priklauso nuo Jūsų fantazijos. 3 megapikselių kamera suteiks ryškią ir aukštą kokybę. Visą užfiksuotą vaizdą galėsite stebėti savo kompiuteryje, planšetėje ar mobiliajame telefone dėka įdiegtos programėlės. Visą medžiaga galėsite ne tik peržiūrėti, bet ir išsaugoti, todėl intymios akimirkos atmintyje išliks labai ilgam laikui. Vienu metu galite prisijungti prie kelių kompiuterių, planšečių ir telefonų, svarbu nuo vibratoriaus būti ne tokiau kaip 30 metrų. Šis vibratorius ne tik filmuoja, fotografuoja, bet dar ir turi 6 galingus vibracijos režimus, kurie kaip reikiant įkaitins Jūsų kūną. Jis aptakios formos, vidutinio dydžio ir visiškai atsparus vandeniui, todėl drąsiai galėsite pasinerti į povandenines keliones.

Medžiaga: 100% silikonas

Ilgis: 20,6 cm

Skersmuo: 2,5 - 5,6 cm

Spalva: violetinė

Svoris: 0,566 g

Savybės:

  • belaidis HD vaizdas
  • 6 vibracijos režimai
  • APP valdymas
  • Wi-fi bevielis internetas
  • greitai įkraunamas USB jungtimi
  • vienu mygtuku tikrinamas maitinimas
  • 100% atsparus vandeniui

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.