Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorius Trigubas malonumas

Prekės ženklas: NMC
2 atsiliepimai
4.50 2
39.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Silikoninis T formos vibratorius su lenkta galvute, pritaikyta G taško patenkinimui, taip pat turi klitorio ir anuso stimuliacijos atšakas. Vibratoriaus ilgis 14 cm, klitorio stimuliatoriaus ilgis 6 cm, skersmuo siekia nuo 2,2 iki 2,9 cm, anuso atšakos ilgis 7,4 cm, skersmuo  nuo 1,2 cm iki 1,7 cm. Šis žaisliukas suteiks Jums trigubą malonumą vienu metu. Valdomas vieno mygtuko paspaudimu. Vibratorius atsparus vandeniui, todėl su juo žaisti galėsite vonioje ar duše. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu, nes silikono pagrindo lubrikantas gali pažeisti žaisliuko paviršių.

Medžiaga: silikonas

Vibracija: 3 lygiai

Spalva: rožinė

Baterijos: 2xAAA (nepridedamos)

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Va sis mums su vyru tiktas lobis, abiems labai patinka :)
      Augustina
    • Ne maniau, kad vienu metu bus galima patirti triguba malonuma. Megstu pasiimti kartu su savimi i vonia, vandenyje malonumas dar intensyvesnis.
      Ausra
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.