Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibruojanti penio pompa Cylinder Grip

3 atsiliepimai
4.67 3
25.78 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Tamsintos juodos spalvos vibruojanti penio pompa su juodomis detalėmis Cylinder Grip. Skirta vyrams, kurie nori didžiuotis didesnio dydžio peniu, pagerinti kraujo apytaką bei sustiprinti erekciją. Reguliariai naudojant pompą, galima išlaikyti nuolat padidėjusį penį, mėgautis intensyvesniais potyriais ir naujomis galimybėmis.

Naudojimas: Užmaukite silikoninį antgalį ant cilindro, patepkite jį vandens pagrindo lubrikantu ir kiškite penį į siaurą tarpelį. Pompa Cylinder Grip pumpuojama lengvai spaudant rankenėlę, taip cilindre susidaro vakuumo efektas ir į varpą priplūsta kraujo. Baigus paspauskite oro išleidimo mygtuką, taip lengvai ištrauksite penį iš cilindro. Ši penio pompa yra iškirtinė tuo, kad turi pridedamą vibravimo mechanizmą, kuris suteikia daugiau malonumo. Reguliuojamas dirželis suteiks patogumo, tiesiog uždėkite jį ant cilindro, nustatykite norimo intensyvumo vibraciją ir mėgaukitės didesniu malonumu. Cilindras turi matavimo skalę, todėl Jūs galėsite stebėti kiek centimetrų padidėjo Jūsų pasididžiavimas. 

Cilindro ilgis 20cm, skersmuo 6cm

 

Įspėjimas: pompos nenaudoti duše, ar vonioje!

Baterijos: 2x UM3 AA (nepridedamos)

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.