Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vyrai ant mano sofos

0 atsiliepimų
7.00 € 2.99 €
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Kai gydytoja psichoterapeutė Brendė Engler atidarė privatų sekso terapijos kabinetą moterims, jos laukė netikėtumas: į ją kreipėsi beveik vien vyrai. Jie norėjo pasikalbėti apie santykius su moterimis, priklausomybes, impotenciją, prostitutes – bet labiausiai apie meilę.

Šie vyrai – patys įvairiausi: pavyzdžiui, Volstrito laimės kūdikis ir nepataisomas mergišius Deividas; introvertas Čarlzas, kuris atstūmė sužadėtinę, manydamas, kad ji jam per graži; sėkmingą gyvenimą susikūręs Polas, besilankantis masažo salonuose, nors turi gražuolę žmoną; grupė vyrų, kurių atviri prisipažinimai apie vyrišką pyktį ir tobulos moters paieškas atveria akis.

Pati knyga intriguoja ne mažiau nei erotinis romanas, nes psichoterapeutė įsileidžia skaitytojus į privačius seansus pasiklausyti pokalbių apie tai, ko trokšta ir ko bijo vyrai.

Gydytoja dalijasi ir asmenine patirtimi apie sudėtingus santykius su vyru, tad tai savotiškas terapijos seansas jai pačiai, keičiantis idealizuotą supratimą apie meilę susidūrus su nepagražintomis tiesomis.

Knyga, priversianti pakeisti moterų ir vyrų požiūrį į meilę, seksą ir troškimus.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.