Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

We-Vibe IV+ vibratorius poroms (rožinis)

Prekės ženklas: We Vibe
3 atsiliepimai
4.83 3
130.04 € 119.00 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

We-Vibe 4 poroms pasiruošęs pasiūlyti naujas intymumo aukštumas. Populiariausias pasalyje produktas poroms dabar dar patobulėjo suteikdamas geresnę formą, didesnę kontrolę ir didesnę G-taško stimuliaciją sekso metu.

We-Vibe 4 labiau pritaikytas moters formoms, dabar dėl pakitusios formos dar malonesnis sąlytis su šiuo produktu. Jis stabilesnis nei jo pirmtakai, be to komfortiškiau jaučiasi ir vyras su šia patobulinto dizaino preke.

Pagamintas iš šilko švelnumo medicininio silikono We-Vibe 4 yra visiškai nekeliantis jokio diskomforto moters kūnui, be to, jis 100% atsparus vandeniui, todėl jį ne tik lengva prižiūrėti ir valyti, bet ir mėgautis seksu duše. Patogus pultelio valdymas Jus lydės per 6 skirtingus vibracijos režimus ir 10 greičių.

Naujoji Echo vibracija paskirsto malonumą tarp klitorio ir G-taško.

Šią prekę naudoti galima tik su vandens pagrindo lubrikantais.

Kitos svarbios ypatybės:
Bevielis valdymas;
Švelnus ir saugus kūnui
;
Kompaktiškas ir itin patogus dėvėjimui sekso metu;
2 galingi, bet itin tylūs motorai;
6 vibracijos režimai;
USB įkrovimas (nuo kompiuterio);
3 valandos žaidimų vos po 6 valandų krovimo laiko;
Paprasta priežiūra;

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Vau vau
      katite123
    • Jau isigijome ir isbandeme - superinis zaisliukas! Rekomenduoju tiems, kam patinka experimentuoti;)
      Kamane
    • Labai dziaugiuosi turedama si grazuoli :) Vyras taip pat labai patenkintas, nesitikejome, kad imanoma patirti toki malonuma. Nors kaina nemaza, taciau investuoti i gera preke tikrai negaila. O ypac kai aptarnavimas toks malonus, kiekvienam pirkejui skiriamas didziausias demesys. Dovanele buvo labai saldi, aciu :)
      Virginija
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.